De praktijk Huisartsen Amersfoort Zuid is het hele jaar iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt dan de assistente telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of om te overleggen over uw klacht of probleem.

 

Iedere werkdag tussen 12:00 en 13:00 uur houden de huisartsen telefonisch spreekuur. Uw huisarts is dan direct te bereiken voor het bespreken van labuitslagen, onderzoeken of andere zaken.

 

Klik hier voor het rooster van alle zorgverleners bij Huisartsen Amersfoort Zuid

24/7 uw vraag voorleggen aan de huisarts

U kunt nu uw medische vraag en klacht voorleggen of een labuitslag opvragen bij uw huisarts via een eConsult. Registreert u zich daarvoor eerst via ons Patiëntenportaal.

2
image title

Extra spreekuren buiten kantoortijden

Sinds enige tijd is de praktijk Huisartsen Amersfoort Zuid geopend voor extra avond- en ochtendspreekuren, naast de reguliere spreekuurtijden. Het is ook een spreekuur op afspraak.

 

Dit om service te leveren en de bereikbaarheid en de beschikbaarheid te verhogen.

 

De praktijk van dokter Van den Eede heeft elke woensdag avondspreekuur van 17.00 tot 18.00 uur. Dinsdag van 7:00 tot 8.00 uur en maandagochtend van 7.30 tot 8.00 uur.

 

Ook de praktijkondersteuner heeft een avondspreekuur. U kunt hiernaar vragen bij de assistente.

 

Zie ook Afspraak maken.

Waarneming bij gesloten praktijk

De praktijk is in principe het hele jaar op alle werkdagen geopend. Hebt u na 17:00 uur en voor 8:00 uur of in het weekend en op feestdagen dringend een huisarts nodig, dan kunt u bellen naar de Huisartsenpost Amersfoort 0900 – 33 112 33.

image title

Heeft u een vraag of wilt u een wijziging doorgeven? Neem hier direct contact met ons op!