De praktijk Huisartsen Amersfoort Zuid is het hele jaar iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur. U kunt dan de assistente telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak, het stellen van vragen of om te overleggen over uw klacht of probleem.

 

Iedere werkdag om 10:00 uur, 12:00 en 15:00 uur houden de huisartsen telefonisch spreekuur. Uw huisarts is dan direct te bereiken voor het bespreken van labuitslagen, onderzoeken of andere zaken.

24/7 uw vraag voorleggen aan de huisarts

U kunt nu uw medische vraag en klacht voorleggen of een labuitslag opvragen bij uw huisarts via een eConsult. Registreert u zich daarvoor eerst via ons Patiëntenportaal.

Extra spreekuren buiten kantoortijden

Sinds enige tijd is de praktijk Huisartsen Amersfoort Zuid geopend voor extra avond- en ochtendspreekuren, naast de reguliere spreekuurtijden. Het is ook een spreekuur op afspraak.

 

Dit om service te leveren en de bereikbaarheid en de beschikbaarheid te verhogen.

 

Huisartsen Amersfoort Zuid heeft elke maandag avondspreekuur van 17.00 tot 17.30 uur en dinsdag van 17:00 – 18:00 uur. Elke dinsdag is er extra vroeg ochtendspreekuurvan 7:00 tot 8.00 uur en donderdag ochtend van 7.30 tot 8.00 uur.

 

Ook de praktijkondersteuner heeft een avondspreekuur. U kunt hiernaar vragen bij de assistente.

 

Zie ook Afspraak maken.

Waarneming bij gesloten praktijk

De praktijk is in principe het hele jaar op alle werkdagen geopend. Hebt u na 17:00 uur en voor 8:00 uur of in het weekend en op feestdagen dringend een huisarts nodig, dan kunt u bellen naar de Huisartsenpost Amersfoort 085 – 773 11 00.

Heeft u een vraag of wilt u een wijziging doorgeven? Neem hier direct contact met ons op!